Профил на компанијата:

Назив: Туристичка агенција “ГАСТРО” Тетово.

Адреса:

Република Македонија

Дервиш Цара Бр. 4, 1200 Тетово

Тел. ++389 44 333 397; факс: ++ 389 44 335 957

Историја и активности

Туристичка агенција “ГАСТРО” Тетово се основа во 1994 година како приватна фирма која се занимава само во туристичка дејност.

Нашата агенција нуди разновидни туристички услуги во земјата и во странство, како: индивидуални и групни патувања во земјите во било која дестинација која Вие препорачувате во странство, резервации за авио летови, билети, екскурзии, конференции, конгреси, и друго.

Професионалноста на агенцијата се основа на долгогодишното искуство и тоа без ниту еден приговор или жалба од клиентите.

Нашата агенција е членка на групацијата ИАТА и Стопанската комора на Македонија.

Од 2003 година, согласно новиот Закон за туризам, компанијата поседува лиценца “А” за тур оператор од Министерството за Економија на РМ.

ПОСЕТЕТЕ НЕ И НАЈДЕТЕ ГИ КВАЛИТЕТИТЕ НА НАШИТЕ УСЛУГИ!