2024
ЗИМА 2023/24 Зима
Повеќе...
НАЈДОБРИТЕ ПОНУДИ ОВАА ЗИМА!
ПОПОВА ШАПКА, МАВРОВО, БАЊСКО, КОПАОНИК ...,
ЛЕТНА ПОНУДА

Летото е пред нас!

Дозволете ова лето за Вас да понудиме и да Ви помогнеме во изборот на бистинската дестинација, хотел, опкружување ... ОДМОР ПО ВАША МЕРКА!

ЗИМСКА ПОНУДА

Зимата е вистинско уживање!

Љубителите на снегот и зимските спортови навистина знаат како да уживаат во единствените моменти, ние можеме да Ви понудиме само проверени локации!

ЕКСКУРЗИИ

Моменти кои вечно се паметат!

Екскурзиите се навистина забавни патувања со пријателите и новите пријатели, сеќавањата Ви будат емоции и виздишки. Прекрасни места, градови ...

Special Offers

Попусти, Last minutes, First minutes, специјални понуди, промоции ...