ЗИМА 2019
НАЈДОБРИТЕ ПОНУДИ ОВАА ЗИМА!
БАЊСКО, БОРОВЕЦ, ПОПОВА ШАПКА, АЛПИТЕ ... и многу други
ЛЕТНА ПОНУДА

Летото е пред нас!

Дозволете ова лето за Вас да понудиме и да Ви помогнеме во изборот на бистинската дестинација, хотел, опкружување ... ОДМОР ПО ВАША МЕРКА!

ЗИМСКА ПОНУДА

Зимата е вистинско уживање!

Љубителите на снегот и зимските спортови навистина знаат како да уживаат во единствените моменти, ние можеме да Ви понудиме само проверени локации!

ЕКСКУРЗИИ

Моменти кои вечно се паметат!

Екскурзиите се навистина забавни патувања со пријателите и новите пријатели, сеќавањата Ви будат емоции и виздишки. Прекрасни места, градови ...

Weekend Offer

Special Offers

Попусти, Last minutes, First minutes, специјални понуди, промоции ...

Spa Pool