Travel Agency ● Tour Operator

Бугарија

 

 Виза за Бугарија

Потребни Документи
* ПАСОШ со минимум важност од 6 месеци, своерачно потпишан и копија на првите две страници
* Фотокопија од евентуални ПОРАНЕШНИ ШЕНГЕН ВИЗИ, американски или канадски визи (не постари од 3 години)

* Една фотографија

Хотелска резервација (минимум 4 дена) 

За Малолетни деца
* Согласност потпишана од двајцата родители заверена
   на нотар

Патничко Осигурување (350 МКД годишно)
Надлежна амбасада

Амбасада на Република Бугарија

Контакт

Ул. Златко Шнајдер Бр.3 , 1000 Скопје
тел.: +389 2... факс: + 389 2 3116 139

Цена на Виза
Визата е бесплатна
Услуга

600 МКД

Анкета

Која е Вашата омилена дестинација?
 

Wellness & Spa