Travel Agency ● Tour Operator

За нас

Профил на компанијата:

Назив: Туристичка агенцијаГАСТРО Тетово.

 

Адреса:

Република Македонија

Дервиш Цара Бр. 4, 1200 Тетово

Тел. ++389 44 333 397; факс: ++ 389 44 335 957


Историја и активности

Туристичка агенцијаГАСТРОТетово се основа во 1994 година како приватна фирма која се занимава само во туристичка дејност.

Нашата агенција нуди разновидни туристички услуги во земјата и во странство, како: инидивидуални и групни патувања во земјите во било која дестинација која Вие препорачувате во странство, резервации за авио летови, билети, екскурзии, конференции, конгреси, и друго.

Професионалноста на агенцијата се основа на долгогодишното искуство и тоа без ниеден приговор или жалба од клиентите.

Нашата агенција е членка на групацијата ИАТА и Стопанската комора на Македонија.

Од 2003 година, согласно новиот Закон за туризам, компанијата поседува лиценцаАза тур оператор од Министерството за економија на РМ.

 

 

ПОСЕТЕТЕ НЕ И НАЈДЕТЕ ГИ КВАЛИТЕТИТЕ НА НАШИТЕ УСЛУГИ

 

 

Анкета

Која е Вашата омилена дестинација?
 

Wellness & Spa