Travel Agency ● Tour Operator

АНТАЛИЈА - НОВА ГОДИНА
30.12.17 - 02.01.18

Патничка програма: Авион / 4 дена / 3 ноќевања


АНТАЛИЈА - Град со преку 300 сончеви денови во годината, богата историја, модерни зданија, преубави плажи, место каде земјата го допира рајот.


Ден 1 - 30.12.2017 (Сабота)

Состанок на групата на аеродром Александар Велики два часа пред полетување. Полетување со Turkish Airlines во 08:55 со бр. на лет TK 1004. Слетување во Анталија  во 15:35 и организиран трансфер од аеродром до хотел. Сместување во хотел.  Ноќевање.

Ден 2 - 31.12.2017 (Недела)

Ден за слободни индивидуални активности или факултативни излети. Свечена Новогодишна вечера во хотелот. Ноќевање.

Ден 3 - 01.01.2018 (Понеделник)

Ден за слободни индивидуални активности или факултативни излети. Ноќевање.

Ден 4 - 02.01.2018 (Вторник)

Организиран трансфер до аеродром. Полетување за Анталија со Turkish Airlines во 05:00 со бр. на лет TK 2403. Слетување во Скопје во 08:00.


Хотел (Услуга: ULTRA ALL INC.) Лице во 1/2 Лице во 1/1 I дете
(02 - 13 год)
II дете
(02 - 08 год)
Trendy Lara 5* 259 329 115 115
СО ВКЛУЧЕНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРА (ЗАДОЛЖИТЕЛНА)
Miracle 5* 209 259

I дете (02 - 13)
115

II дете (02 - 13)
169
Задолжителна новогодишна вечера 80 80 I дете (0 - 07)
бесплатно
II дете ( 07 - 13)
40

Цените се дадени во евра


Цена: 209 еур / 12.916 мкд


Во цената се вклучени следниве услуги:

 • Повратен авио билет на релација Скопје - Истанбул - Анталија
 • 3 ноќевања во хотел со 5*  УЛТРА Се вклучено
 • Организиран  трансфер Аеродром - Хотел - Аеродром

Во цената не се вклучени следниве услуги:

 • Аеродромски такси 156 еур (9.640 мкд)
 • Факултативни излети
 • Патничко и здравствено одигурување 185 мкд


Важна напомена:

 • Плаќањето е задолжително во денари 1€ - 61.8 мкд
 • За ова патување потребен е валиден биометриски пасош ,или лична карта
 • Краен рок за пријавување 15.12.2017
 • Kраен рок за откажување на аранжманот од страна на агенцијата 7 дена пред патување
 • За резервација задолжителна уплата од 30% од вкупниот износ, целосна доплата 10 дена пред патување